Samoon
Samoon maakt voor jou en je gezin een persoonlijke inpaklijst voor de vakantie

Veelgestelde vragen

Waarom staan er geen ... op mijn paklijst?

We besteden veel zorg aan onze paklijsten maar we pretenderen niet dat ze altijd compleet zijn. De paklijsten zijn toegespitst op 'de gemiddelde reiziger' en het kan dus voorkomen dat je voorwerpen mist. Om je toch de mogelijkheid te bieden jouw paklijsten compleet te maken, vind je onderaan iedere paklijst de optie 'zelf items toevoegen'. Hiermee kun je een ongelimiteerd aantal voorwerpen op jouw paklijst plaatsen. Deze optie is alleen beschikbaar als je een account bij ons hebt en ingelogd bent.

Waarom staan er juist wel ... op mijn paklijst?

Ons motto is 'liever iets teveel op de lijst, dan iets te weinig'. Uiteindelijk moet je zelf beslissen of je iets meeneemt of thuislaat, maar het is in ieder geval goed om er even over na te denken. Als je echt zeker weet dat je bepaalde dingen niet nodig hebt, kun je ze eenvoudig uit de paklijst verwijderen. Klik hiervoor op het kruisje achter een voorwerp. Deze kruisjes zijn alleen beschikbaar als je een account bij ons hebt en ingelogd bent.

Hoe kan ik spullen van mijn paklijst verwijderen?

Klik op het kruisje achter een voorwerp. Je kunt alleen spullen verwijderen als je een account hebt en ingelogd bent. Een account is eenvoudig aangevraagd en geheel gratis.

Hoe kan ik spullen aan mijn paklijst toevoegen?

Gebruik daarvoor de velden "extra spullen" onderaan een paklijst of in het menu. Je kunt alleen spullen toevoegen als je een account hebt en ingelogd bent. Een account is eenvoudig aangevraagd en geheel gratis.